Gurkemeje
slowjuicer
test af forskellige
Opskrifter fra torsdag d. 14. november
Smoothie
Ingredienser
til 11:– 5 modne bananer (helst med brune pletter på skallen)
– 1,3 l plantemælk (gerne rismælk eller havredrik)
- 150g solsikkekærner
- 2 spsk. hørfrø
- 1 kg frosne, økologiske jordbær
- 2 spsk. hørfrø
- 1 kg frosne, økologiske jordbær
Smuldrekage
Ingredienser:
200
gr. fuldkorns speltmel, fuldkorns ølands hvedemel og grovvalsede
havregryn.
75 gr. kokusfedt (eller smør)
Fyld:
750
gr. æble
75
gr. honning
1
stk. appelsin, skal (øko) og saft
Skær
æblerne i både og kom dem i et ovnfast fad med saft og reven skral
fra en appelsin.
Dej:
Smuldr mel, honning og kokusfedt sammen. Fordel det over
Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.
Server kagen lun med smoothie til.
Smuldr mel, honning og kokusfedt sammen. Fordel det over
Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.
Server kagen lun med smoothie til.
Linsesuppe
med ingefær og chili
2
løg
4
fed hvidløg
kokosolie/smør
til stegning
3
dl røde linserne
4 tsk. stødt spidskommen
4 tsk. stødt spidskommen
2
spsk. tomatpuré
2
spsk. friskrevet ingefær
ca.
1 liter grøntsagsbouillon
salt
Til
servering‚ saft fra 1 citron og frisk koriander
Pil
og hak løg og hvidløg fint. Opvarm en stor gryde med fedtstoffet.
Tjek
linserne for småsten (se og lyt via en hvid tallerken!) Skyld dem,
og kom dem i en gryde sammen med spidskommen, tomatpuré, ingefær og
til sidst bouillon. Lad suppen småkoge under låg i 20-25 minutter.
Blend
suppen med stavblender direkte i gryden og smag til med salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar